Alice in Wonderland Trivia

Every Alice in Wonderland trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alice in Wonderland questions and answers

  1. Which character is known for his disappearing act?

    Answer: The Cheshire Cat

    From Magical Creatures

  2. Which character is known for his riddles?

    Answer: The Cheshire Cat

    From Magical Creatures

  3. Who played Alice in Alice Through the Looking Glass?

    Answer: Mia Wasikowska

    From White Queen

  4. What is the real name of the White Queen in Alice in Wonderland?

    Answer: Mirana

    From White Queen

  5. What is the name of the town where the unicorn is first captured in The Last Unicorn?

    Answer: Mommy Fortuna's Midnight Carnival

    From Magical Creatures

  6. Who voiced the unicorn in The Last Unicorn?

    Answer: Mia Farrow

    From Magical Creatures

  7. What is the name of the White Queen's castle?

    Answer: Marmoreal

    From Surreal Magical Creatures

  8. What color is the Mad Hatter's hair in the 2010 Alice in Wonderland?

    Answer: Orange

    From Mad Hatter

All Alice in Wonderland quizzes