DC Extended Universe Trivia

Every DC Extended Universe trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Extended Universe questions and answers

  1. What is the name of the island where Diana Prince is from in Batman v Superman: Dawn of Justice?

    Answer: Themyscira

    From Diana Prince

  2. What is the name of the prison where General Zod and his followers are imprisoned in the Phantom Zone?

    Answer: Black Zero

    From General Zod

  3. Who portrayed General Zod in the 2013 film Man of Steel?

    Answer: Michael Shannon

    From General Zod

  4. What is the name of the prison where Barry Allen's father is incarcerated in the Justice League movie?

    Answer: Iron Heights Penitentiary

    From Barry Allen

  5. In Black Adam (2022), which winged hero uses nth-metal gear?

    Answer: Hawkman

    From Black Adam

  6. In Justice League (2017), who sends the warning arrow after his attack?

    Answer: Queen Hippolyta

    From Steppenwolf

  7. In Justice League (2017), which actor provides the villain's voice?

    Answer: Ciarán Hinds

    From Steppenwolf

  8. What is the name of the Kryptonian artifact that helps Superman defeat General Zod in Superman II (1980)?

    Answer: Fortress of Solitude

    From General Zod

All DC Extended Universe quizzes