Fight Club Trivia

Every Fight Club trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fight Club questions and answers

  1. What is the name of the support group Marla Singer infiltrates?

    Answer: Remaining Men Together

    From Soap

  2. What does Tyler Durden say about the middle children of history?

    Answer: They have no purpose or place

    From Tyler Durden's Philosophy

  3. What does Tyler Durden say is the base of all life?

    Answer: Suffering

    From Tyler Durden's Philosophy

  4. What does Tyler Durden say after the narrator hits him for the first time in Fight Club?

    Answer: I felt like destroying something beautiful

    From Character: Tyler Durden

  5. What is the first rule of Fight Club, as stated by Tyler Durden?

    Answer: You do not talk about Fight Club

    From Character: Tyler Durden

  6. What is the name of the character played by Helena Bonham Carter?

    Answer: Marla Singer

    From The Rules of Fight Club

  7. What is the first rule of Fight Club?

    Answer: You do not talk about Fight Club

    From The Rules of Fight Club

  8. What is the phrase that the members of Project Mayhem repeat when a member dies?

    Answer: His name was Robert Paulson

    From Project Mayhem

All Fight Club quizzes