God of War Trivia

Every God of War trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample God of War questions and answers

  1. Which realm do Kratos and Atreus primarily explore?

    Answer: Midgard

    From Mythological Adaptations

  2. How does Atreus mainly assist Kratos during fights?

    Answer: Providing combat support

    From Atreus

  3. What is the name of Kratos' brother?

    Answer: Deimos

    From Kratos

  4. Which tree was sacred to this goddess?

    Answer: Olive tree

    From Athena

  5. In God of War Ragnarök (2022), which dwarf brothers once forged for Odin?

    Answer: Brok and Sindri

    From Odin

  6. Who was the wife most often named as queen beside this god?

    Answer: Hera

    From Zeus

  7. In God of War Ragnarok (2022), which daughter sides with Kratos at Ragnarok?

    Answer: Thrud

    From Thor

  8. Who are the sons of Thor that Kratos battles?

    Answer: Magni and Modi

    From Norse Pantheon

All God of War quizzes