House of Cards Trivia

Every House of Cards trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample House of Cards questions and answers

  1. What is the name of the book written about Frank Underwood's rise to power?

    Answer: Double Down

    From Frank Underwood's Rise to Power

  2. Who is Frank's wife in House of Cards?

    Answer: Claire Underwood

    From Frank Underwood's Rise to Power

  3. What is Claire's nonprofit organization?

    Answer: Clean Water Initiative

    From Capitol Hill Maneuverings

  4. Who becomes Vice President in Season 2?

    Answer: Frank Underwood

    From Capitol Hill Maneuverings

  5. Which character is a lobbyist and former Chief of Staff?

    Answer: Remy Danton

    From Political Power Plays

  6. In which season does Frank Underwood become President?

    Answer: Season 2

    From Political Intrigue

  7. Who is the main character in House of Cards?

    Answer: Frank Underwood

    From Political Power Plays

  8. Who created the US version of House of Cards?

    Answer: Beau Willimon

    From Political Intrigue

All House of Cards quizzes