It's Always Sunny in Philadelphia Trivia

Every It's Always Sunny in Philadelphia trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It's Always Sunny in Philadelphia questions and answers

  1. Which actor from the Gang cast listed in the reference plays Charlie Kelly?

    Answer: Charlie Day

    From Cricket

  2. In The Gang Goes on Family Fight, what answer does Dennis give for An animal we eat but doesn't eat us?

    Answer: Dragon

    From The Gang's Schemes

  3. Which South Philadelphia bar does Mac help run?

    Answer: Paddy's Pub

    From Mac

  4. Beginning with season 9, the show moved from FX to which network?

    Answer: FXX

    From Charlie Kelly

  5. What is the name of the game the gang invents in the basement of Paddy's Pub?

    Answer: Chardee MacDennis

    From Paddy's Pub

  6. The show premiered in 2005 on which network?

    Answer: FX

    From Dennis Reynolds

  7. As of its 2020 renewal, through what season was the show renewed?

    Answer: Season 18

    From The Waitress

  8. Who is the owner of Paddy's Pub?

    Answer: Frank Reynolds

    From Paddy's Pub

All It's Always Sunny in Philadelphia quizzes