Legacy of Kain Trivia

Every Legacy of Kain trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Legacy of Kain questions and answers

  1. Who forges the Soul Reaver?

    Answer: Vorador

    From Reaver Blade Dynamics

  2. What is the main weakness of the Rahabim clan?

    Answer: Sunlight

    From Vampiric Hierarchies

  3. What is the main goal of Kain in the game?

    Answer: Avenge his murder

    From Dark Fantasy Narratives

  4. Who is Raziel's creator and enemy?

    Answer: Kain

    From Ethereal Domain Shifting

  5. Where is the Soul Reaver sword found?

    Answer: The Tomb of the Sarafan

    From Gothic Locations

  6. What does the Lightning Reaver primarily do?

    Answer: Stun enemies

    From Reaver of Souls Abilities

  7. What is the name of Kain's sword?

    Answer: Soul Reaver

    From Parallel Realities

  8. What is the Soul Reaver's ultimate purpose?

    Answer: Balance the world

    From Reaver Blade Dynamics

All Legacy of Kain quizzes