Luca Guadagnino Trivia

Every Luca Guadagnino trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Luca Guadagnino questions and answers

  1. Who played Oliver in Call Me by Your Name?

    Answer: Armie Hammer

    From Artful Director Collaborations

  2. What is the name of Elio's girlfriend?

    Answer: Marzia

    From Secret Loves and Italian Summers

  3. In Call Me by Your Name, what fruit becomes a significant symbol?

    Answer: Peach

    From Life-Altering Vacations

  4. What is the name of the character played by Timothée Chalamet in Call Me by Your Name?

    Answer: Elio Perlman

    From Life-Altering Vacations

  5. What is the name of Elio's father in the film?

    Answer: Samuel Perlman

    From Artful Director Collaborations

  6. Who wrote the screenplay for Call Me by Your Name?

    Answer: James Ivory

    From Artful Director Collaborations

  7. Which actor plays Oliver?

    Answer: Armie Hammer

    From Secret Loves and Italian Summers

  8. Who plays Oliver in Call Me by Your Name?

    Answer: Armie Hammer

    From Life-Altering Vacations

All Luca Guadagnino quizzes