Philadelphia Phillies Trivia

Every Philadelphia Phillies trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Philadelphia Phillies questions and answers

  1. Which player later surpassed Harper's record-setting contract value?

    Answer: Mike Trout

    From Bryce Harper

  2. What was Carlton's nickname throughout his MLB career?

    Answer: Lefty

    From Steve Carlton

  3. In the 2008 World Series, which AL team did Philadelphia defeat?

    Answer: Tampa Bay Rays

    From Chase Utley

  4. Which snack brand is specifically sold at the park?

    Answer: Tastykakes

    From Citizens Bank Park

  5. In what year was Schmidt elected to the Baseball Hall of Fame?

    Answer: 1995

    From Mike Schmidt

  6. Which award did Harper win after his debut season in 2012?

    Answer: NL Rookie of the Year

    From Bryce Harper

  7. How many different MLB teams did Carlton play for from 1965 to 1988?

    Answer: 6

    From Steve Carlton

  8. Which award did Carlton become first to win four times in a career?

    Answer: Cy Young Award

    From Steve Carlton

All Philadelphia Phillies quizzes