The Big Bang Theory Trivia

Every The Big Bang Theory trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Big Bang Theory questions and answers

  1. What is Howard's mother's name?

    Answer: Debbie

    From Scientific Shenanigans

  2. What is Bernadette's scientific field on The Big Bang Theory?

    Answer: Microbiology

    From Bernadette Rostenkowski

  3. Which marine animal does Amy mention getting addicted to cocaine?

    Answer: Starfish

    From Amy Farrah Fowler

  4. Raj is one of how many main male characters to appear in every episode?

    Answer: Four

    From Raj Koothrappali

  5. What problem keeps Raj from speaking to women for much of the series?

    Answer: Selective mutism

    From Raj Koothrappali

  6. After a fire, where does Stuart end up living for a time?

    Answer: Howard and Bernadette's home

    From Stuart Bloom

  7. What phrase does Sheldon use when he's about to start a conversation?

    Answer: Knock, knock, knock, Penny!

    From Sheldon Cooper's Catchphrases

  8. What is Howard's master's degree from?

    Answer: MIT

    From Howard Wolowitz

All The Big Bang Theory quizzes