The Leftovers Trivia

Every The Leftovers trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Leftovers questions and answers

  1. In which state is the town of Mapleton, the setting for The Leftovers?

    Answer: New York

    From The Rapture

  2. What is the name of Nora Durst's brother in The Leftovers?

    Answer: Matt Jamison

    From The Sudden Departure

  3. In The Leftovers, what is the profession of Nora Durst?

    Answer: She works for the Department of Sudden Departure

    From Rapture Event

  4. What is the name of the fictional town in New York where The Leftovers is set?

    Answer: Mapleton

    From Soulmate Concept

  5. In Kevin's visions, who is the President of the United States?

    Answer: Kevin Garvey

    From Kevin Garvey's Visions

  6. Who does Kevin Garvey see in his visions in The Leftovers?

    Answer: Patti Levin

    From Kevin Garvey's Visions

  7. Who is the actress that plays Jill Garvey in The Leftovers?

    Answer: Margaret Qualley

    From The Sudden Departure

  8. In The Leftovers, what percentage of the world's population disappears in the Sudden Departure?

    Answer: 0.02

    From The Rapture

All The Leftovers quizzes