The Legend of Heroes Trivia

Every The Legend of Heroes trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Legend of Heroes questions and answers

  1. Who is the main antagonist Estelle has to fight in Trails in the Sky SC?

    Answer: The Enforcers

    From Estelle Bright

  2. What is Estelle Bright's primary weapon in Trails in the Sky SC?

    Answer: Staff

    From Estelle Bright

  3. What is the name of the special type of Orbment used by Class VII in Trails of Cold Steel?

    Answer: ARCUS

    From Orbment Technology

  4. In The Legend of Heroes series, what is the Bracer Guild's motto?

    Answer: Supporting the livelihood of citizens

    From Bracer Guild

  5. In Trails in the Sky SC, who is the main antagonist that the Bracer Guild opposes?

    Answer: The Society of Ouroboros

    From Bracer Guild

  6. Who is the main antagonist in Trails of Cold Steel III?

    Answer: Chancellor Osborne

    From Epic Heroic Battles

  7. What weapon does Lloyd Bannings use in combat?

    Answer: Tonfas

    From Lloyd Bannings

  8. What is the name of the test to become a full-fledged Bracer?

    Answer: Promotion Test

    From Bracer Guild

All The Legend of Heroes quizzes