The Lego Movie Trivia

Every The Lego Movie trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Lego Movie questions and answers

  1. What is the name of the manual Emmet follows in the Lego Movie (2014)?

    Answer: The Instructions

    From Character: Emmet Brickowski

  2. What is the name of the city where Emmet lives in The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Bricksburg

    From Plastic Army Men

  3. What is Emmet's job in the Lego Movie (2014)?

    Answer: Construction worker

    From Character: Emmet Brickowski

  4. In which Batman film did Jared Leto first portray the Joker?

    Answer: Suicide Squad

    From The Joker's Role in Batman Films

  5. What is the name of the ancient wizard in The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Vitruvius

    From Plastic Army Men

  6. What is the name of the world Emmet lives in at the start of the Lego Movie (2014)?

    Answer: Bricksburg

    From Character: Emmet Brickowski

  7. In the 2019 film Joker, who plays talk show host Murray Franklin?

    Answer: Robert De Niro

    From The Joker's Role in Batman Films

  8. Which actor voiced the character Batman in The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Will Arnett

    From Plastic Army Men

All The Lego Movie quizzes