Transformers Trivia

Every Transformers trivia quiz on PopQ: 41 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Transformers questions and answers

  1. Who is the main antagonist in Transformers (2007)?

    Answer: Megatron

    From Iconic Transformers

  2. What does Quintessa plan to use to drain Earth's energy?

    Answer: Unicron's horns

    From Shape-Shifting Antagonists

  3. Who is the main shape-shifting antagonist in Transformers: The Last Knight?

    Answer: Quintessa

    From Shape-Shifting Antagonists

  4. What is the name of the bounty hunter Transformer?

    Answer: Lockdown

    From Human-Cyborg Relations

  5. What is the name of the metal created by the Seed?

    Answer: Transformium

    From Cybertronian Artifacts

  6. In Transformers (2007), which Decepticon serves as Megatron's second-in-command?

    Answer: Starscream

    From Megatron

  7. Which artifact is central to the plot in Age of Extinction?

    Answer: Seed

    From Cybertronian Artifacts

  8. Who is the creator of the Transformers in the movie?

    Answer: Quintessa

    From Transformers Leadership Dynamics

All Transformers quizzes