World of Darkness Trivia

Every World of Darkness trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample World of Darkness questions and answers

  1. Which discipline is associated with the manipulation of blood and is primarily used by the Tremere clan?

    Answer: Thaumaturgy

    From Vampire Disciplines

  2. In Vampire: The Masquerade – Redemption, who is the Camarilla's main antagonist?

    Answer: The Sabbat

    From The Camarilla

  3. Who founded the Camarilla in Vampire: The Masquerade – Redemption?

    Answer: Hardestadt the Elder

    From The Camarilla

  4. In the World of Darkness, what is the Toreador Clan's favored attribute?

    Answer: Charisma

    From Toreador Clan

  5. What is the name of the clan in Vampire: The Masquerade – Bloodlines that is known for their ability to control the minds of others?

    Answer: Ventrue

    From Kindred Clans

  6. In Vampire: The Masquerade – Bloodlines, which clan is known for their hideous appearance?

    Answer: Nosferatu

    From Kindred Clans

  7. Which discipline is not available to Clan Brujah in Vampire: The Masquerade - Bloodlines?

    Answer: Obfuscate

    From Clan Disciplines

  8. What is the primary weakness of the Nosferatu clan?

    Answer: Hideous appearance

    From Vampire Clans

All World of Darkness quizzes